Gostovanje Putopisa blog na Radio studentu

Upravo je završila emisija Putokaz na Radio studentu u kojoj je gostovala naša autorica Arjana iz Zagreba.  Izvrsno je prezentirala Putopise blog.

Kako smo dospjeli na Radio? Studentice Marija i Kristina, urednice ove emisije, su se javile mailom predloživši nam suradnju u emisiji Putokazi. Problem je bio kako realizirati emisiju, jer  su naši autori “razbacani” svuda po svijetu. Sjetila sam se naše Arjane, koja je u Zagrebu i predložila joj sudjelovanje u emisiji.  Obradovala me jer je odmah prihvatila poziv.

Kontaktirala sam i druge autore koji većinom  pristaju na intervju, jedino čekamo tehničke mogućnosti studija – je li moguće realizirati emisiju korištenjem Skype-a ili telefona.

Potez je na tehničarima 🙂

Ako nas tehnika uspije pratiti, čut ćete i glasom naše velike putnike.

Emisija Putokaz je realizirana u vremenu od  14:00 do 14:30h i emitira se svakog četvrtka. Ako niste u Zagrebu, i ako vam nije blokiran Web streaming, kao nekim putopiscima 🙁 možete je slušati na http://radiostudent.fpzg.hr/index.php/emisije/govorne-emisije/putokaz

Još jednom hvala Arjani i Radio studentu , te  emisiji Putokazi, koji su nas predstavili u najljepšem svjetlu i nadam se daljoj suradnji.

Urednica

Please follow and like us:

4 thoughts on “Gostovanje Putopisa blog na Radio studentu”

  1. Draga Kalina,
    pravo je zadovoljstvo i velika čast govoriti o tako sjajnom projektu kao što su Putopisi. Apsolutno sam uživala u emisiji i nadam se da će nam se uskoro pridružiti i drugi autori i autorice koji se još nisu okušali u pisanju uspomena s putovanja.

    Hvala na ukazanom povjerenju.
    Pozdrav
    arjana

  2. Ovo je vrlo znacajan dogadjaj! Cestitam svima koji su doprinijeli uspjehu bloga te svakako Arjani koja je prezentirala blog na najbolji moguci nacin.

  3. Hvala na komentaru, @picek
    Slažem se da je poanta slušatelje uključiti u razgovor. Isto tako znam koliko su skupi tel. pozivi prema drugim državama, zato je moj prijedlog bio Skype.
    Inače, mislila sam na telefon u slučaju putopisaca iz Hrvatske koji nisu u Zagrebu.
    Postoji i problem vremenske razlike. Jedan putopisac nam je u Kazakhstanu trenutno i 5 sati je udaljen od naše vremenske zone.
    Jedan putopisac se ponudio da će on zovnuti Radio student ako treba iz Amerike 🙂
    Urednica

Comments are closed.

Scroll to Top