Vijetnam – 4.dio

Prije nego što nastavimo s  Voyagerovim Vijetnamom – 4. dijelom – Sapom, htjela bih napomenuti kako je Voyager morao otvoriti novi blog. Postojeći, u servisu blogspot, nije mogao koristiti u Kazakhstanu, gdje se nalazi trenutno. Njegove najnovije doživljaje možete pratiti na Gastić u Kazakhstanu.

Ovaj četvrti putopis me najviše zabavio. Jednostavno sam eksplodirala od smijeha vidjevši sandale koje je sam sebi kupio za trekking po Tolkinškim alpama. (Sorry, Voyager 🙁 ) Iznenadile su me žene koje s djetetom na leđima pješače po cijeli dan za turistima ne bi li prodale koji artikl. Djeca na leđima nikad ne plaču. Treba se zapitati tko je sretan?

Klinac Crveni Dzao
Klinac Crveni Dzao

“Ok, sad smo u zemlji već neko vrijeme i snalazimo se u svemu bez problema, pa tako i u procjeni kako do sjeverozapada zemlje i najvećih planinskih vrhova tzv. Tonkinških Alpi. Samostalna organizacija prijevoza do tamo, smještaja, mapa za bauljanje, hrane i svega ostalog jednostavno nema smisla, jer smo našli agenciju koja nam je za 130 dolara po osobi (minimum dvije osobe, veći broj ljudi, cijena ide dolje) osigurala sve to bez muke i razmišljanja, naše je da dođemo dobre volje i puno energije…”

PUTOPIS VIJETNAM 4.dio – SAPA

Please follow and like us:

1 thought on “Vijetnam – 4.dio”

Comments are closed.

Scroll to Top