Završetak serijala Kazahstan za napredne

‘Već godinu dana objavljujemo ovaj putopis koji se nekako pretvorio u trakavicu života po bespućima Kazahstana i koji vjerojatno nije nikog uvjerio zašto putovati u tu zemlju, a kamo li zašto živjeti tamo. Sve što oni imaju, ima netko drugi samo bolje/upečatljivije/jeftinije/bliže/korisnije…ipak, to mi je iskustvo donijelo toliko životnih prekretnica, odgovora na (ne)postavljena pitanja, zrelosti u djelovanju, opuštenosti u pristupu, zaista me obogatilo u odnosu na npr. život u nekoj europskoj metropoli koji mi se dogodio nakon toga.

I umjesto da dalje filozofiram o osobnom buđenju, za kraj evo nekoliko TOP 10 lista koje mogu eventualno pomoći budućim putnicima u ovu zemlju (ili ih možda odvratiti od toga da putuju tamo)…’

Čarinski kanjon
Čarinski kanjon – drugi najveći kanjon na svijetu

Riječ urednice

Kako već napisa autor Voyager, otegao se serijal putopisa od prvog do desetog nastavka. Dugo smo čekali da nam napiše posljednji nastavak serijala Kazahstan za napredne za koji imamo ekskluzivu, ali je vrijedilo. Napravio nam je tri top liste koje će itekako pomoći budućim putnicima. Prva top – lista predstavlja 10 mjesta koje treba posjetiti, druga top 10 stvari koje treba napraviti, a treća top 10 zašto treba ostati kod kuće.  Hvala autoru na njegovom 51. putopisu objavljenom kod nas i novosti uvedenoj u portalu, top listama, koje su izvrsna ideja za rezime putopisa, a najpotrebnije za kratki opis destinacije.

PUTOPIS Kazahstan za napredne 10. nastavak – TOP 10

Što nas očekuje u sljedećim objavama na Putopisima?

Dok uživate u čitanju Kazahstana moram napomenuti da su u međuvremenu pristigli još neki novi radovi. Uskoro ćemo imati još jednog novog autora, a i naš dragi Kapetan me iznenadio poslavši mi egzotični uradak. Znam da ste nestrpljivi saznati u koji zakutak  svijeta je otplovio da bi opisao nešto što će rijetko tko od nas moći i pomisliti otići, jer su njegova odredišna mjesta potpuno neturistička, ali tajnu čuvam samo za sebe 😉 dok ne pripremimo za objavu.

Please follow and like us:
Scroll to Top