Četvrto gostovanje na HRT-u u emisiji Dobro jutro, Hrvatska

Velika mi je čast što smo i u novoj 2016. godini nastavili surađivati s HRT-om i to u emisiji Dobro jutro, Hrvatska. Ovaj put su putem Skype-a ugostili našu autoricu Andreu Barać, novinarku s privremenom adresom u Narviku, Norveška. Upravo jučer, 4.1.2016. smo objavili njen putopis iz Padove, na isti dan kad je bilo gostovanje u koje je ukomponiran i njen video uradak iz Narvika, kao i razgovor s drugom novinarkom, Tomislavom Gudelj.

Andrea u Narviku
Andrea u Narviku

Evo linka na kome možete vidjeti prilog:

http://www.hrt.hr/315911/magazin/putnica-andrea-s-privremenom-adresom-u-narviku

Andrea je postala član naše putujuće družine ove godine i već je objavila 3 putopisa, a u najavi ih ima još. Kako je trenutno na putu, a uskoro ide na još jedno novo putovanje, bit će materijala za čitanje, obećavamo vam, dragi čitatelji.

I ostali putopisci se javljaju s putovanja, tako da uskoro očekujte još mnogo zanimljivih radova koji će vam možda pomoći pri odabiru jednu od tih destinacija za posjet ili vam ponuditi informacije koje su vam potrebne? Ili, kako kažu neki čitatelji, lijepo je pratiti njihove avanture svuda po svijetu. Smijem li spomenuti, pitam se: Singapore, Vancouver, Latviju, Portugal, … i još mnogo drugih putnih poslastica!

Što se tiče recepata, ne stižemo ih raditi koliko putujemo, ali bit će i njih. Je li više volite slatko ili slano 😉 ?

 

Please follow and like us:
Scroll to Top