Rijksmuseum - 1

Ivić u Amsterdamu

Gledam neku večer utakmicu Hajduka (onu u Splitu sa Skontom) i uočim transparent posvećen velikom treneru Tomislavu Iviću. Odmah pomislim kako sam kod Ane vidjela sliku iz Amsterdama –  Ajaxovog stadiona gdje se Ivić nalazi na listi trenera renomiranog kluba. Tu dužnost je obnašao od 1976. do 1978.  Kako je lijepo poći negdje i vidjeti naše uspješne ljude ili pročitati o njima. A naši putopisci nas redovito izvijeste o tome.

Ana toliko putuje da je  ne stižem pratiti s putopisima :). Danas predstavljamo treći i četvrti dan boravka u Amsterdamu, koji je posjetila za Uskršnje blagdane. Zavirite s njom u Van Gogh Museum, Rijksmuseum, Heineken pivovaru, Nemo centar… Je li bila dobar degustator piva u Hieneken Expirience-u? Što nam preporučuje za obići? Gdje su ona i suputnik jeli? Što je u Amsterdamu sagradio čuveni arhitekt Renzo Piano? Odgovori i fotografije –> PUTOPIS Amsterdam danas – nastavak

Please follow and like us:

2 thoughts on “Ivić u Amsterdamu”

  1. Ako su nekome putopisi potrebni,onda sam ja prava osoba.Iako sam i sam sve ovo obišao kao da prvi put sve to gledam.Stalno ratujem s imenima i ovo mi je dobar podsjetnik.Česta putovanja imaju veliku “manu” i to mi se redovno događa,buđenje u nekom stranom prostoru,nemam pojma gdje sam i što tu radim i potrebno mi je neko vrijeme da složim kockice.Jednog dana će mi ovo sasvim sigurno biti najdraže štivo i zato svom vrijednim autorima čestitke i zahvala na uloženom trudu!

    1. Pančo, zahvaljujem u ime svih autora na lijepom komentaru.
      Sve se nadam kako ćete nam i vi ponovmo pisati s vaših brojnih putovanja po sportskim terenima. Valjda ćete uspjeti nešto više vidjeti osim dvorana, hotela i aerodroma.

      Urednica

Comments are closed.

Scroll to Top