užitak uz rijeku

100. putopis – Rastoke

Mi smo ekipa koja voli slaviti. Ako nema razloga za slavlje, izmislit ćemo ga :).  Ova brojka nam se učinila zanimljivom, pa smo je odlučili obilježiti. Kako sam pisala u zadnje vrijeme, puno putopisa stoji na čekanju. Ipak,  prednost sam dala Slavici iz više razloga: prije svega prvi  objavljeni  putopis je njen, drugo  – njeni tekstovi i slike su me inicirali da pokrenem blog, a treće – ona je naš najčitaniji autor i ima najviše objavljenih tekstova. Ostali autori, nadam se da prihvaćate moje argumente? Molim komentare 🙂

Dogovarale smo se koji putopis izabrati kao jubilarni i izbor je pao na biser Rastoke. Plitvice su divne, ali i slavne, a Rastoke su manje poznate i predstavljaju pravi dragulj za ljubitelje prirode u Lijepoj našoj.

Ovih dana smo dobili čak tri nagrade od prijateljskih blogova, a našli smo se na listi Tomislava Buze, vrsnog blogera, voditelja IT projekata na Internet Monitoru,  koji nas je uvrstio među 25-blogova-domace-blogosfere-koje-preporucam-svakom-citatelju . Zahvale i Denisu s bloga Denisov geo kutak, koji nas je preporučio kao “putopisi za pet“. Bilo je tu još zanimljivih preporuka.

Dragi čitatelji, nadam se da ćete nas i dalje pratiti u tako velikom broju i više komentirati, kako bismo bili još bolji.

A sad nastupa glavni putopisac s PUTOPISOM RASTOKE!!!!

Please follow and like us:

19 thoughts on “100. putopis – Rastoke”

  1. Bravo! Iskrene čestitke na uvrštenju u 25 cool blogova i na Denisov geo kutak. Prava ste ekipa, nek’ vas uvijek drži dobra volja za dijeljenje bogatstava s raznih strana svijeta!

  2. Čestitke na 100. putovanju na koje nas vodite, čestitke na svim priznanjima koje ste zaslužili i dobili i posebno čestitke izbornici na izboru 100.putopisa i putopisca jer bez vas ne bi bilo ni čestitki ni nagrada.
    Bravo!

  3. Hvala @zondra art, imate zanimljiv blog, postavit ću vas na naše linkove.
    Hvala, @nena, puno si nam pomogla u početku i uvijek od tebe samo lijepe riječi. Putuj i dalje s nama, kao što mi dobro jedemo s tobom 🙂
    Hvala, @agnes, svakako me zovi autori – sefica, urednica,…(neke nadimke ne smijem ni napisati), ali izbornik još nisam bila, ha, ha

  4. Uz moju urednicu, kao zvijezdu vodilju našeg projekta i svih realiziranih ideja, i ja iznosim svoje ushićenje zbog pohvala i divnih trenutaka uz naše čitatelje. 😛
    Sretne smo što vas motiviramo na suradnju, imamo još novih autora koji čekaju na objavu, dakle, putujemo i dalje…

  5. Pridruzujem se slavlju uz srdacne cestitke mojoj dragoj urednici i njenom daleko najuspjesnijem putopiscu!!! Vas dvije ste ekipa iz snova i moja inspiracija. Pun pogodak u odabiru jubilarnog putopisa! Zelim Vam jos mnogo slicnih jubileja i priznanja.
    Cheers 🙂

  6. Maja, hvala! Bit će još puno nepoznatih, ali i poznatih destinacija. Isto tako bit će i rijetko posjećenih odredišta.

    @ekdancemom, hvala. Samo da znaš što sam specijalno pripremila za jubilarni putopis za večeru! Nešto što sam naučila spremati od tebe… 😉 Hajde pogađaj!

  7. Evo ja imam komentar, tj.prigovor na prvi dio posta. Smatram da u zaslugama ja imam veeeeliki udio, jer sam trpio, patio, uz to morao i hodati, putovati, fotkati … pa i kuhati dok je moja žena pisala, a mene nitko ne spominje 🙁
    Eto, ovako želim sam sebe istaknuti, neka se zna !!!

  8. @veki, nije tebi lako. Žena popularna, stalno piše, slika. Evo ja ću te pohvaliti, a znaš da je ovdje moja riječ zadnja, a ne njena :mrgreen:
    Bravo @veki!
    Sad sam gotova, bježim s bloga 😀

  9. Davno su pametni ljudi rekli kako puno hvale ni za koga nije dobro. Evo, kako su zaredale pohvale krenula je i bespoštedna bitka za priznavanjem zasluga. Kako je krenulo bit će ovdje svašta.
    Mićo i Veki, nema vama dvojici druge nego se skrušeno pomiriti s povijesnom inverzijom. Iza svake velike žene stoji veliki muškarac. Stoji šuti (kako povijesno i priliči), ali i miri se sa životom u sjeni (to je inverzija).
    Ha ha ha ha, čestitam nam svima.

  10. Dragi moj prijatelju, čija se slika tako često pojavi uz moj slakal, počeo si povijesno frazirati 😉 Svjestan si ti činjenice da se nije lako nositi s jednom lavicom i drugom zmajicom.
    Znam da se ti više voliš svađati nego hvaliti, ali bar jednom priznaj da ti je drago što nas poznaš 🙂

  11. Ahahaha … baš su me ovi naši muški nasmijali. Slakal je već dovoljno rekla, a ja ću samo dodati @dstipanicu kako je nešto pobrkao s onom inverzijom.
    Pravilo je: uz svaku veliku ženu stoji druga velika žena 😉

  12. Uz brojke od 100 putopisa i 27 autora, ova ekipa je postigla zavidan uspjeh. Izgleda da se puno toga lijepoga još priprema, pa neće puno proći a rezultati će se uduplati. Rado vas čitam i dalje!

  13. Prije nego sam prisla citanju ovog putopisa, mislila sam
    citirati koji iskaz kako bih istakla obiljezje Slavicina stila.Nakon citanja i gledanja bila sam odusevljena i mogu
    vas pozvati da uzivate u iznimnom dozivljaju pretocenom u rijeci i slike.

Comments are closed.

Scroll to Top