Novi jubilej – 60.000 !

S radošću smo dočekale i ovu brojku – 60.000 čitanja ! Brojčanik klizi, okreće se, naši putopisi se nižu, na radost sve većeg broja autora. Urednica je na zasluženom kratkom odmoru, šeće se po kišovitoj metropoli, a ja nastojim osmisliti nešto pametno za ovu prigodu. Urednice, ne viči ako budem nešto zabrljala, kažu da je najvažnija dobra namjera.

Eto, da ne bih bila preozbiljna, izvukla sam ovu dopadljivu cvjetnu kreaciju, želeći pokazati kako se sve može spojiti u oku ugodnu sliku, pa čak i ono nespojivo.  Umjesto šampanjca, častim vas šaljivim buketom razigranih cvjetova !

Please follow and like us:

32 thoughts on “Novi jubilej – 60.000 !”

  1. Bravo, pomoćnice. Vidiš kako si uspješna. Nasmijala me “prigodna vaza!”. Lijepo je ostvariti tako veliki broj posjeta. Pozdrav iz metropole.
    Urednica

  2. Neumorne ste kao i svi autori toliko pracenog Bloga.
    Hvala svima za ugodno i korisno “trosenje” vremena.

  3. Volim ja cvijeće, ali bi mi bilo draže nešto konkretno za jubilej, njam, njam …
    Ili, ako ništa drugo, barem da je prigodna posuda napunjena šampanjcem 😉

  4. Nevjerojatno kako je brzo dosao novi jubilej,krasno,dokaz da ljudi vole i tako putovati! Cestitam svima koji su i malo doprinjeli tome!Mnoze se brojke poput kristala……….

  5. Hvala svima na lijepim riječima. Drago mi je da vam se svidio cvijetni aranžman ‘obično u neobičnom’. Možda budem ubuduće slala urednicu češće na putovanja pa da prosipam svoje ideje na ovim stranicama. U svakom slučaju, mnogo iznenađenja i lijepih priča nas čeka u narednim brojkama.

  6. Nemam ništa protiv putovanja, upravo sam doputovala, a mogla bih odmah sutra na novi put :D. Kako vidim ni pomoćnica ne gubi vrijeme, danas opet na novom izletu! Samo je čekala ponoć da ja sletim i već je odlepršala. Jedva čekam nove izvještaje.

  7. Hvala ti, meni je stari izgled tako dosadio, sve se spremam da ga promijenim, pa odustanem. Jedino se mislim kakva će biti savina reakcija 😀

  8. Pa zar ja moram zadnja saznati novosti ! Ovo mi je totalni šok, ali je zato šik 🙂
    Urednice, nadmašila si moje tajne želje, time je iznenađenje još i veće.
    Sve je u tonu: podloga, naslovna slika, gravatar …
    Savršeno !

  9. Hvala, Vesna, dugo nam se nisi javila. Poželjeli smo čitati malo tvog lepršavog stila. Jesi li opet obilazila modne centre, Milano …? 🙂

  10. Imam prijedlog: Dakle treba ugraditi vodokotlić na onu WC školjku sa cvijećem. Kad treba zalit biljku, samo pustite vodu i tako ćete duže imati ubranu biljku i mirisan WC. To je sve za danas iz Nikinih kućnih čarolija!!! Doviđenja do idućeg puta.

  11. Hahahahahaha… hihihihihi… ovo je baš ludi i originalni prijedlog 😛
    Možda te i poslušamo, @nikice. Dajemo se u potragu za meštrom koji će to namontirati.
    Hm, zaista treba zaliti ono cvijeće …

  12. Izgleda da su muski “zaglavili” u nogometu,pa mi nedostaju
    njihovi putopisi; jedino im Veki cuva obraz. Ne cudim se;i
    ja sam vise uz TV nego u kuhinji.
    Novi izgled nasega bloga mi je dotjeraniji i privlacniji.

Comments are closed.

Scroll to Top