Ich bin ein Berliner

Već duže vrijeme pratim uspjehe naše suradnice i blogerice  Arjane, koja je kod nas objavila putopis Miami i njemu odgovarajući recept Floridsku pitu. Stvarno sam počašćena što je jedna tako obrazovana, sposobna i nagrađivana, a tako jednostavna i draga osoba  dio i našeg tima Putopisa. Kad god se na TV-u  spominje inovativnost u nastavi, očekujem kako će se pojaviti Arjana. Nekoliko puta je bila gost obrazovnih emisija.  Kao predstavnik Hrvatske učestvovala je sa svojim učenicima 3. razreda IX. zagrebačke gimnazije na Forumu inovativnog obrazovanja u Berlinu od 23. do 25. 03. 2010. Oni su polufinalisti i idu na svjetsko natjecanje u CapeTown u studenom ove godine. Čestitke u ime cijele ekipe Putopisa!!! Napisala sam samo djelić uspjeha, a ostale možete pronaći na blogu  Traveloteacher.

Novi Arjanin putopis počinje ovako : “Volim priču o JFK-u i krafnama. Znaju je svi moji učenici. Odličan je uvod u lekciju o upotrebi člana, ali i o interferenciji materinjeg jezika, u ovom slučaju engleskog. Kako bi Englezi rekli, it’s the teacher in me koji me sad tjera da i Vama objasnim gdje je Kennedy pogriješio…”  –> Ich bin ein Berliner

Please follow and like us:

2 thoughts on “Ich bin ein Berliner”

  1. Jednom prilikom sam gledala emisiju Euromagazin i vidjela prilog o g-đi Arjani i aktivnostima njenih učenika. Iznenadilo me kako onako blaga i mila osoba drži punu pažnju cijelog razreda srednjoškolaca. Ljubav, znanje i karizma izvrsno su spojeni u njenu osobnost.

Comments are closed.

Scroll to Top