Jubilej

Ni okrenuli se nismo, a već se smiješi novi jubilej: 20.000 posjeta našeg bloga! Pokušavam sve posložiti u svojoj glavi, kad smo počeli raditi, kako je teklo, gdje smo sad. Kao da klizimo po zaleđenoj plohi i usput pravimo piruete, sve veće i ljepše piruete, a za ruke se uhvatilo mnoštvo razdraganih klizača, i svi plešu. Tako i mi plešemo svojim riječima, iznoseći sjećanja na dotaknuta mjesta naše lijepe planete Zemlje, i ta sjećanja kao kockice ugrađujemo u šareni mozaik našeg bloga. Puno je tu tekstova, doživljenih iskustava, lijepih slika. Dragi putopisci, sadašnji i budući, čestitam vam ovaj jubilej i želim da se i dalje družimo u radosti i dobroj zabavi !!!

Slavica

Please follow and like us:

9 thoughts on “Jubilej”

  1. Hvala, ova brojka mi je nekako proletjela kao urednici, ali zato ja imam svoje pomagače – druge autore, koji su me alarmirali raznim sredstvima: sms-om, mailom, itd.

  2. Cestitam vam , krasni stei zelim vam puno druzenja i lijepih putovanja . Svaki dan posjetim vas blog da vidim ima li sta novo a svidjaju mi se i recepti.

  3. Neda, cestitke i tebi. Ti si dio našeg tima. Jako je čitan tvoj London iz Ontaria. Očekujemo tvoje recepte iz Kanade. Baš nas zanima što se tamo kuha.

    Kalina

    1. Svakako si zaslužan, Jasko. Drammen i Oslo su baš čitani, a ljudima je jako zanimljiv i onaj post “Svjetsko prvenstvo za žene u bandyju”. Pitali su me da im objasniš kako se to igra. Rekla sam da nisi gledao taj sport jer si tamo bio ljeti. Jesam u pravu?

Comments are closed.

Scroll to Top