Gozo - Azzur window

Novi autori – Uskrs na Malti

Prije više od dvije godine sam pisala o vlastitom boravku na ovom sredozemnom otoku – državi. Spomenula sam prijatelja Daniela. Nisam mogla naslutiti kako će taj isti Daniel guglati po Internetu tražeći zanimljiva putovanja i pronaći upravo Putopise.  Napisao mi je kako je pola sata razgledao sajt i tek onda povezao da je pronašao nešto što sam spomenula prije dvije godine.  Pronašavši moju “pozivnicu”  se osjetio prozvanim, te  zajedno sa svojom boljom polovicom, Anitom, odluče napisati  i poslati mi svoju Maltu. Prijatno iznenađenje. Hvala 🙂

Nadam se kako su uživali na svom zadnjem putovanju za  koje su se pomalo pripremali čitajući i Putopise, a evo njihovog prijedloga gdje poći za Uskrs – upravo na Maltu!  Ovo je njihov drugi posjet otoku nakon 20 godina.

“Posjetiti  Maltu u ožujku? Zašto ne.

Supruga i ja nismo puno razmišljali kada smo vidjeli ponudu. Polazak je u srijedu pred Uskrs, a povratak za tjedan dana. I tako smo skupa s djecom u srijedu popodne sletjeli Malta Air-om na aerodrom Luqa na Malti.

Uzeli smo sobu u St. Powl Bay na sjeveru otoka.  Početak je turističke sezone, tako da su hoteli uglavnom prazni, trgovine i restorani zatvoreni, sve me podsjeća na TV seriju „Svijet poslije ljudi,“ ali sve će se promijeniti za par dana kada stignu Englezi. Vrijeme je prohladno,  grijanje u hotelu ne radi, spavamo u puloverima, hrana je odlična – kao da smo na logorovanju!…”

PUTOPIS Uskrs na Malti

Please follow and like us:
Scroll to Top