Epcot Future World

Epcot i Disney Hollywood Studios – završetak Disney Worlda

Epcot park obiluje atrakcijama. Sastoji se od dva dijela : Future Worlda i World Showcase-a. Najzanimljiviji dijelovi  parka pripadaju : Soarin’ – simulatoru letenja nad kalifornijskim krajolicima  i Missionu – simulatoru svemirske letjelice koji je sponzorirao Hewlett-Packard! Autorica putopisa se usudila provozati Soarinom, ali “svemirsku letjelicu” je prepustila Lei. Pročitat ćete zašto u putopisu.

World Showcase je svijet u malom. Prikazane države su u povijesnom i kulturološkom sadržaju replicirane do detalja. Umjetnici na ulicama pričaju naglaskom zemalja  koje predstavljaju. Je li to oficijelno?

Disney Hollywood Studio nam nudi lokacije i likove iz Disney svijeta. Moguće je sudjelovanje u snimanju scena iz omiljenih filmova. Cijeli prostor je podijeljen na Hollywood Boulevard, Sunset Boulevard, Pixar Place, Streets of America, Animation Courtyard i Echo Lake.

Odavno netko nije tako živopisno predstavio vlastiti doživljaj vožnje  roller coasterom. A svirao je AEROSMITH i vrtjeli su se njegovi spotovi!!! (Imala sam ga kao ring ton na mobitelu).

Ne propustite pogledati  krasne slike i nasmijati se doživljajima mame i kćeri koje nam svako malo prezentiraju svoje pustolovine.

Disney World – treći nastavak

Završila je čarolija!

Please follow and like us:
Scroll to Top