Susret urednice i glavnog putopisca

Ovaj vikend smo se odlučile naći i na taj način obilježiti 2 mjeseca postojanja našeg bloga. Nas dvije smo pričale satima, danju i do kasno u noć, nove ideje su se rađale, stavljale smo ih na papir. Nadamo se kako ćemo čitateljima biti i dalje zanimljivi i kako će nas posjećivati u tako velikom broju.

Krenule smo pisati iz čiste zabave, ne očekujući da će nam se toliko ljudi pridružiti, a još više čitati. Sada nas ima jedanaest (autora),  s tendencijom porasta –  još su se neki najavili pridružiti. U stalnim smo kontaktima s većinom autora i oni se svi raduju zajedničkom ostvarenju.

Neki dan se kolumnist vratio iz “izolacije” i nije mogao vjerovati kako smo se proširili i razgranali.  Već sam vidjela  i pročitala njegovo osvježeno  stvaralaštvo  na vlastitom blogu. Isto tako je i Samu, koji stalno putuje,  postalo zabavno slikati i osmišljavati što bi ljudima bilo zabavno. Nekim prijateljima smo potaknuli  lijevu stranu mozga, onu kreativnu , koja sad radi punom parom. Inače je, kod većine ljudi, potpuno zahrđala.

Uskoro se približava rođendan jednoj zagonetnoj osobi, našoj autorici. Bile smo obje (i Sla i Kal) pozvane na slavlje, ali nismo uspjele ukomponirati uz svakodnevne obveze. A slavlje i pozivnica su jako, jako privlačni, kao uostalom i ona. Komentirale smo njenu inventivnost i razigranost.

Please follow and like us:
Scroll to Top