Novo putovanje

Plodni autor ovih putopisa kreće na novo putovanje. Kao i obično, mi forumašice, je pratimo u stopu. Jedva čekamo njen polazak. Svako putovanje se pripremi studiozno. Točno se odrede mjesta koja treba obići, sve se mape tiskaju, malo toga je prepušteno slučaju. Svi podaci se spreme u fasciklu i ona kreće. Znamo da li se na vrijeme ukrcala na let, kako je sve počelo i onda čekamo…Ponekad nam pošalje sms. Kad se vrati s bilo kojeg putovanja, samo nam se kratko javi. Treba čekati sređivanje dojmova, slika, a onda počinju slapovi rečenica. Kao da je svo putovanje samo razmišljala što će nam napisati.

Ostali čitatelji ovog bloga se sad moraju strpiti i čekati . U međuvremenu će budući novi autor putopisa obići New York – i to s  novom kamerom. U pripremi je  i Costa Rica.

Nadam se kako ćemo uskoro čitati vrsne tekstove.

Dobar prijatelj se ljetos uputio na Himalaje i osvojio ih zajedno s kolegom s fakulteta. Koja avantura! Jeste da su obojica bili sportaši i još se bave sportom, imaju fantastičnu kondiciju, ipak je to podvig za puno veći blog od ovoga. Jedan živi u L.A. – u, a drugi u Torontu. Slike su kao iz National Geographica. Dobila sam obećanje kako će napisati putopis i podijeliti dio slika s nama.

Ima još puno novosti što se sve sprema, ali ovo je samo kratki nagovještaj. O tome pišem sljedeći post.

Please follow and like us:
Scroll to Top