Najbolje i najgore stvari dolaze iz Amerike – Las Vegas, Los Angeles, 1.dio

“Plan je bio jednostavan, sletjeti u Las Vegas, s unajmljenim automobilom posjetiti još Los Angeles i potom odletjeti natrag na stari kontinent iz San Diega. Ovaj put nisam sam, sveukupno ću više ili manje vremena na putovanju provesti sa četiri žene u različitim kombinacijama.

Putovanje sa ženama

Da, mnogi će reći da postoji puno mana ovom načinu putovanja. Često imaju mali mjehur, one dane u mjesecu i to više puta mjesečno, a i vrijeme za spremanje im je često eksponencijalno duže. S druge strane, senzibilnije su i vide stvari koje ja ne primjećujem, bolje mirišu i bolje predviđaju potrebe za hranom. Ne treba zanemariti činjenicu da kada je trebalo nešto negdje ispregovarati, a s druge strane je bio muškarac – one bi bile uspješnije. Ako tome dodamo činjenicu da jedna od njih živi u USA već neko vrijeme – riječ je o dobitnoj kombinaciji…”

Los Angeles

Za pravi doživljaj putovanja unajmljenim automobilom u Los Angeles kroz pustinju preporučam ponijeti USB stick sa Oliverom i Gibonnijem. Zvuci Dalmacije usred pustinje – neprocjenjivo…”

7_1Put zaSan Diego 1
7_1Put zaSan Diego 1

Davor nas uvijek iznenadi izborom destinacija i društva s kojim ide. Zbog dužine putopisa, podijelili smo ga na dva nastavka kako ne bi bilo predugo za čitanje odjednom. Nismo imali pojma da će upravo danas biti masovni pokolj u Las Vegasu. U trenutku objave putopisa čujem ovu vijest. Evo malo ljepših vijesti iz grada kocke.

Moji dojmovi o napisanom su: zanimljivo, otkačeno uz dosta sarkazma i ironije. Neću vam prepričavati puno toga: za ljubitelje adrenalina u Las Vegasu – ‘Stratosphere tower’, ne mora se kockati 🙂  Nakon obilaska grada kreću preko pustinje Nevade u Grand Canyon vidjeti najveću branu na svijetu Hoover Dam. A kakve su stijene u Grand Canyonu. Sjedaju u unajmljeni automobil i put Los Angelesa. E to još nismo objavljivali. Je li tamo pravi sjaj i bogatstvo? Kakav im je npr. sladoled?

Svakako pročitajte:

Las Vegas, Los Angeles i San Diego – najbolje i najgore stvari dolaze iz Amerike

 

 

Please follow and like us:
Scroll to Top