Zabranjeni grad 5

Nova autorica – Kina u 10. nastavaka

O autorici

Nova autorica na Putopisima – Antonija Putić,  provela je u Aziji gotovo tri godine. Očarana dalekoistočnom kulturom i načinom življenja, piše o svojim doživljajima i neobičnim mjestima koja je posjetila, okusima koje je isprobala i receptima koje je na Dalekom istoku prikupila, te pripremila. Završetkom Akademije dramske umjetnosti, te studija komunikologije u Zagrebu krenula je na putovanja, zbog posla, znatiželje, umjetničkog duha. Proputovala je, kako sama ističe, više zemalja nego što je planirala, a sada o njima rado piše i govori. Uz objave u tiskanim izdanjima ili pak portalima, Antonija vodi svoju Facebook stranicu ( https://www.facebook.com/Antonija-Putic-114441088953111/ ) na kojoj možete saznati mnogobrojne zanimljivosti o nepojmljivom životu Kine, njihovim običajima, ali i znamenitostima diljem Azije.

Osvrt urednice

Pogled s Kineskog zida
Pogled s Kineskog zida

Antonija je naša 52. autorica i samo prezime joj govori da je svjetski putnik 🙂 Ovo nije prvi put kako imamo Kinu u nastavcima, ali kad je netko u Aziji proveo 3 godine postaje insider, daleko više osjeća nego obični turist. Dosta nauči od naših ljudi koji tamo već rade i borave. Znate što me oduševilo – tko želi raditi, može naći posao za sebe. Rade svi koji žele raditi. A sama rasa je čudesna, kako kaže autorica, za njih ništa nisu fizički napori – sve odrađuju s manje napora nego mi, bolje se privikavaju na promjene temperature…

Pročitala sam sve nastavke serijala Kina i vjerujte mi, puno sam toga naučila iz njenih radova. Ne smijem previše otkrivati, jer onda nećete željno očekivati sljedeće nastavke. Samo ću spomenuti dvije stvari – kaligrafiju i pekinšku patku.

Dobro došla, Antonija 🙂

Obavezno pročitajte-> Kina – početak serijala

Please follow and like us:
Scroll to Top