Prvi milijun posjeta na Putopisima

Dragi čitatelji i putopisci,

javljam veselu vijest – dosegnuli smo milijun posjeta na Putopisima zahvaljujući vašem zanimanju za putovanja, čitanju i praćenju 🙂 😉 . Nakon 5,5 godina postojanja, skupljanja, rada i virtualnog druženja čestitam i ujedno zahvaljujem svim autorima (47)  na ovom portalu koji su svojim volonterskim angažmanom pridonijeli bogatom sadržaju preko 270 putopisa iz 75 država sa skoro svih kontinenata, osim Antarktike. Putopisci nam pišu s različitih destinacija, mijenjaju svoja stalna mjesta boravka, pa je i ovaj blog dinamičan i pun informacija s lica mjesta. Prema analitici flag countera 162 države su posjetile Putopise, a već odavno smo sakupili kolekciju svih američkih zastava – tj. posjetitelji iz svih američkih država su bar jednom povirili naš sajt. U zadnje vrijeme, na moje veliko iznenađenje, na stranicama se najviše zadržavaju čitatelji iz Paname, Iraka, Omana, Saudijske Arabije, Kine i Irske. Naši ljudi? Tko zna?

Nekako ne stižemo objavljivati recepte, ali oni svakako daju poseban pečat ovom projektu, koji raste i raste.

U najavi su nam još tri putopisca i to iz 3 različite države. Jedva čekam dobiti njihove uratke, jer su obećali pisati o nečemu što još nemamo u našoj  kolekciji. Naravno, ako održe obećanje 🙂

Kuća br. 15 u pozadini i pumpa
Telč u magli

Iznenadili ste nas brzinom i rastom čitanosti od početka 2015. , pa sam morala požurivati jednog zauzetog morskog vuka koji je obećao poslati putopis kad pređemo milijun. Dok on stigne sve poslati, preko sedam gora i sedam mora, čitajte najmaglovitiji  putopis o gradiću  Telču smještenog u Južnoj Moravskoj, koji smo posjetili prošle zime nas dvoje – izdavački tandem ovog portala.

TELČ – Najmaglovitiji putopis

Please follow and like us:

3 thoughts on “Prvi milijun posjeta na Putopisima”

Comments are closed.

Scroll to Top