Twitterova družina o nama

Odjednom sinoć počeli pristizati komentari – pingovi s drugog sajta. Povirim što je sad ovo – kad ono naša Arjana na svom blogu, Twitterova družina, opisuje nas putopisce. Zahvaljujem joj na lijepim riječima u ime svih nas četrdeset troje autora, jer je ona 44. član putujuće družine. Inače već godinama piše blog Traveloteacher, u kome opisuje privatna i službena putovanja jedne profesorice i obrazovne tehnologije. Twitterova družina je blog o novim tehnologijama u nastavi. Puno toga bi se moglo napisati o Arjaninom radu, dotakla sam samo djelić njenih radova.

‘Svoj prvi blog Traveloteacher otvorila sam 2007. zbog jednog jedinog razloga  – pisati o putovanjima. Putovati sam oduvijek voljela, a kad se nešto voli, onda se i prilike uvijek nekako ukazuju same od sebe?.  Ili ih ipak ja sama stvaram???

Kako god da je, na tom blogu sam tri godine pisala o putovanjima, što službenima što privatnima, a onda su me totalno (ob)uzele obrazovne tehnolgoije pa su takve teme dobile prednost.Srećom, baš nekako u to vrijeme, kontaktirala  me gospođa Kalina iz Dubrovnika, koja je pokrenula portal Putopisi.net. Taj portal je respektabilna zbirka od oko 250 impresivnih putopisa iz cijelog svijeta koje je napisalo 44 autora. Autori su toliko različiti kao i putopisi koje pišu. Svatko od nas  ima svoj stil i svoje viđenje svijeta. Živimo u različitim dijelovima svijeta, imamo različita zanimanja, različite smo dobi, putujemo različitim prijevoznim sredstvima, ali svima nam je zajednička strast prema putovanjima. I to se zaista i osjeti na portalu Putopisi.net. Zbog toga i broj putopisa baš kao i broj putopisaca raste iz dana u dan…’

Corcovado6
Corcovado6

Dragi putopisci i svi ostali čitatelji svakako pročitajte:

Put oko svijeta s 44 putopisca

 

Please follow and like us:
Scroll to Top