Jezero Tahoe i Bradova bajka za narančaste ovisnike-Once upon a time in America-3.dio

Motoristi Anton i Ivan su nabavili gps uz neočekivane poteškoće pri sporazumijevanju na engleskom usred Amerike. Kreću prema jezeru Tahoe. Usput svraćaju kod Ivanova prijatelja Brada koji  posjeduje fascinantni izum:

“Prikolica je napravljena specijalno za njega. Kad motori izađu, krevet se spusti s plafona. Kauč se otvori, fotelja izleti. Kuhinja, kupatilo, mali servisni centar. Sve stalo unutra. Sve na botune. Pumpna stanica s 120 litara goriva, agregat od 4 kilovata, specijalno grijanje i hlađenje. Čudo jedno. Vidio sam svakakvih prikolica i kampera, čak sam s jednim kamperom prošli mjesec bauljao Francuskom i Italijom al’ nešto ovako funkcionalno u tako malo prostora nisam vidio do sad. Lako je to sve strpati u one velike američke kampere al’ ovo je, brate, nauka.

Brad je okorjeli enduras. Trenutno na KTM-u 300. Uvijek pri vrhu u natjecanjima. Rad preko tjedna, vikend na utrkama. Kaže, 53 godine. Senior Expert. Ostao sam bez teksta, čovjek izgleda 15 godina mladje. Ivan i Brad upoznali su se u JAR-i kad je Brad došao na nekakav GS Challenge.

Nakon prikolice, vodi nas u garažu. Narančasti raj…”

Ulaz u prikolicu
Ulaz u prikolicu

PUTOPIS Jezero Tahoe i Bradova bajka za narančaste ovisnike

Please follow and like us:
Scroll to Top