Once upon a time in America – novi serijal

“Putovanje je bogatstvo. Nema većeg. Upoznavanje nove kulture i drugog načina života, ma kakav on bio, znači čovjeku više od ičeg. Samo dan u drugačijem svijetu vrijedi ko godina nečije učmalosti. Zaludu nekom novac ako ga ne koristi putujući. Bar dio. I tako istina dolazi kad se džepovi isprazne. Spusti se zastor, maske padaju, prijatelji se tope i ljubav nestaje. Kakav glupi svijet. Okruglo kazalište…s velikom novčanicom u sredini. Žalosno. Prepoznajte svoju siromašnost…putujte drugovi. Bogatite se…putujući…u ovom kratkom zivotu.” Na kraju dignem ruke visoko te uzviknem:”Bogatite se kroz mene, prijatelji moji !”

To ja onako, široj familiji za ručkom kad pitaju di ćeš opet. Pa diskretno užicam koji dinar. Da se nađe. Ovi ošamućeni posežu za novčanikom ne znajući što ih je snašlo.

San Francisco
San Francisco

S Antonom smo već putovali Grčkom i kroz Saharu i to -> motorom. Sad ćemo prezentirati njegovo putovanje po jugozapadnoj  Americi. Kako su se on i prijatelj Ivan prebacili do zapadne obale, kako su samo nabavili motore, što su sve doživjeli, uslikali, imat ćemo prilku čitati u novom serijalu Once upon time in America.

Once upon a time in America – 1. nastavak.

 

Please follow and like us:
Scroll to Top