May 092012
 

Posljednja mogućnost za nagradu – putovanje u Poznanj  na nogometno prvenstvo UEFA EURO 2012™!

 Poznanj – grad domaćin   UEFA EURO 2012™ organizira natječaj za navijače iz Hrvatske    s vrlo atraktivnim  nagradama – natječaj traje do 15. svibnja. Grad Poznanj poziva navijače  na zajedničku zabavu i snimanje kratkog filma   o igranju loptom.    Nagrade u konkursu    su između ostalog    putovanje i boravak u  Poznanju za vrijeme trajanja Europskog nogometnog prvenstva.

 U okviru natječaja „Come & Join” potrebno je snimiti kratak film, poput reklame koju možete vidjeti   na web stranici http://www.comeandoin.poznan.pl/hr/. U promidžbenom filmu vidimo višekratnog člana reprezentacije Poljske i dugogodišnjeg igrača kluba Lech Poznanj – Bartosza  Bosackog, ovo je prijedlog i poziv za snimanje slične scene igranja s loptom – lopta mora ići s lijeve strane zaslona u desno. Filmove (u trajanju maksimalno do 30 sekundi) možete prijaviti do 15. svibnja preko  navedene web stranice i aplikacije  na iOS  i Android.

Šutiraj loptu na Poznanj !

Između sudionika iz Hrvatske bude izabranih 5 osoba koje će biti pozvane na nezaboravno   putovanje u Poznanj na UEFA EURO 2012™. Paket nagrada obuhvaća putovanje i boravak u Poznanju u danima  od 9 do 11 lipnja, provod i upoznavanje znamenitosti grada,   osigurana VIP mjesta u zvaničnoj Fan zoni   UEFA EURO 2012™ kao i mogućnost gledanja utakmice   Irska-Hrvatska (10 lipnja).

Mi smo otvoreni grad u koji vrijedi navratiti ponovo iz više razloga. 

Želimo pozvati sve navijače iz „naše grupe” da dođu u Poznanj i da se pridruže slavljenju ovog nesvakidašnjeg događaja!  Želja nam je da prilikom UEFA EURO 2012™ budemo zapamćeni kao otvoren grad u  centralnom dijelu Europe u koji vrijedi navratiti ponovo iz više razloga” – veli gradonačelnik Poznanja  Ryszard Grobelny.

euro

euro

Vidi kompletan film na www.poznan.pl/uefaeuro2012

Tražiš snimke Poznanja? Posjeti  web stranicu www.fotoportal.poznan.pl, izaberi između 3000 dostupnih fotografija  i preuzmi besplatno  ovo što je interesantno

Kontakt :

Biuro Promocji Miasta 061 878 50 08

Łukasz Goździor – Łukasz_Gozdzior@um.poznan.pl

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: