Vlak u Kijevu

Novi autor na 400 000 posjeta – putopis Kijev

Jučer me tako nasmijalo kad su na poslu tražili gospodina Kalinu. Korisnica je bila tako šokirana što je nitko nije upozorio da sam žensko. Valjda joj se činilo da iza tako složenog posla mora stajati muškarac 🙂 . E, ne stoji. Isto tako iza ovog bloga  stoji urednica uz suradnike – putopisce.

Protekle su  dvije i pol godine kad ste pročitali prvi post na Putopisima. Tko je  tada mogao i pomisliti da će se sajt tako proširiti – obuhvatiti 6 kontinenata, broj putopisa premašiti 180, ugostiti skoro 40 putopisaca. Neki su stalni, neki samo povremeno autori, ali zajednički projekt je ” lijepo uređen i opširan blog. Stvarno ima lijepe putopise i odličan je izvor informacija za planiranje putovanja.” Citiram jednog čitatelja, koji je najavio da će postati stalni posjetitelj, samo što nije uočio da je više autora 😉 Neki naši autori su i sada na putovanjima, neki mi spominju svoje planove za skora putovanja…materijala nam neće nedostajati.

Isto tako, neki čitatelji su zaključili da se blog uređuje iz Zagreba ili Rijeke, e ni to nije točno. U pitanju je Dubrovnik 🙂

Možda vas zanima što se posebno može naglasiti kao novo od 1. studenog kad smo imali 300000 posjeta ? Imamo Facebook stranicu, koju malo pomalo otkrivate, a možete nas pratiti i na Twitteru.

Kad sam vam nakon 400 000 posjeta otkrila strogo čuvane tajne, red je za čašćenje.

Obično, kad je neki jubilej, dobijete virtualno  slatkiš;  sada  nešto malo drugačije – predstavit ću vam  novu autoricu, studenticu Niku, koja me razveselila slanjem putopisa o Kijevu, do kojeg je putovala vlakom punih 36 sati. Mene je posebno dirnuo posjet Muzeju Černobila. Zato ovaj putopis zaslužuje posebno mjesto. Prije nego što ona nama zaželi dobrodošlicu u Kijev, mi njoj poručujemo : Dobro došla u Putopise!

PUTOPIS Dobro došli u Kijev, Ukrajina

Svim autorima, kao i suradnicima čestitam jubilej i nadam se novim reportažama. Samo jedan fali do 40. I sretni dobitnik je … putopisac… Ove točkice ću popuniti kad budem znala novog zagonetnog autora.

Please follow and like us:
Scroll to Top