Gostovanje na Radio Rijeci

Poštovani čitatelji i dragi putopisci,

Sutra, 27.11.2011, naš autor Davor će gostovati u emisiji Radio putovanje u 20h na Radio Rijeci. Emisija se može slušati putem Interneta na web streamingu …  http://www.hrt.hr/streamf/RIJEKA

davor
Davor u Sahari

Krenulo Davoru u zadnje vrijeme – nagrada “Nasmiješeno sunce”, pa gostovanje na Radio Rijeci, tko zna što je sljedeće. Inače, kod nas je objavio putopise – Toscanu, New York  u sjećanju, Tunis, Kupovanje u Tunisu i Murano. Ovo je njegovo drugo gostovanje na Radiju u ime Putopisa blog. Prvi put je to bilo u emisiji Putokaz  na Radio Studentu, 3.3. 2011.

Napomena: za streaming HTV i HR streamova potrebno je imati instaliran Flash odnosno RealPlayer. Najnovije verzije možete naći na www.adobe.com i www.real.com. Za bilo kakve tehničke poteškoće slobodno mi se obratite na poznati mail putopisa ili komentarom na post.

Please follow and like us:

5 thoughts on “Gostovanje na Radio Rijeci”

  1. Davore, upravo sam Vas s uzivanjem slusao na Radio putovanju. Ne samo sto ste nam prikazali svjetske metropole, vec ste dali i korisne smjernice onima koji se imaju namjeru otisnuti u obilazak svijeta.

    Cestitam na osvojenoj nagradi!

  2. Hvala na čestitkama. Drago mi je da ste slušali iako je vrijeme pomalo nezgodno za radio emisiju. Nedjeljom navečer se obično gleda TV. I meni se svidjelo kako je ispalo. Emisija odlično vođena. Dogovorili smo se samo okvirno o tome kako će nam tema biti veliki gradovi Europe, ali pitanja i potpitanja su sasvim spontano išla. Kažem kako je emisija jako dobro vođena jer nije bilo nikakvih zastajkivanja, usprkos spontanim pitanjima.
    Glazba je također bila baš po mom guštu i ubačena u pravom trenutku.
    Hvala još jednom.

      1. Sumnjam Stipe. Znam na što misliš, ali intervju je vođen telefonom. Nisam bio u Rijeci nego doma ispred kompjutera, s telefonskom slušalicom u ruci. Emisija je na taj način snimljena, glazba je montirana naknadno.
        Hvala, kao da jesmo. Čim bude prilike ostvarit ćemo mi i kavu. Dužan sam i Jeleni, voditeljici emisije.

Comments are closed.

Scroll to Top